Friday, August 26, 2011

Segmen Tambah Follower: Edisi Kuih Raya

!                                                                             LUNA LANUN !

Salam..Masih tak terlambat lagi nak join Segmen dari cik Luna Lanun.Tarikh tutup 1 syawal..Segmen kali nie berkaitan kuih raya..Hmm nyumm nyumm tu yang best dan menarik.Antara "peberet" kuih yang fiza suka time raya,tak lain dan tak bukan kuih Almond London.Kuih lain pun suka gaks..tapi yang nie tetap menjadi kegemaran.. :)



Jom kita join segmen nie sambil menambahkan follower.. :) Klik kat banner tu ya.

8 comments:

  1. hye:)
    ramai yg suka almond london kan..HEHE.

    ReplyDelete
  2. kuih popular neihh.

    p/s; join sgmen jugak.hehe

    ReplyDelete
  3. dr segmen yg sama.peberet kuih pun sama :)

    ReplyDelete
  4. ✿______█████████______✿
    ✿______█▄█████▄█______✿
    ✿______█▼▼▼▼▼▼▼█______✿
    ✿_____██__LMJ__██_____✿
    ✿______█▲▲▲▲▲▲▲█______✿
    ✿______█████████______✿
    ✿______ ██___██_______✿
    Slamat hari saya maaf zahir dan batin !:)
    Datang dari segmen yang sama
    Wau yummy !sedap kuih :)terliur tengok :)
    Kalu syasya ade buad slah or silap sorry yew :)
    Sudi2 lah ke blog saia keyh !
    http://syazwanyphinkeyz.blogspot.com/2011/08/segmen-tambah-follower-edisi-kuih-raya.html
    By:syazwani syahmi :)

    ReplyDelete
  5. slamat hari raye, dtg dari segmen yg same. n dh follow B-)

    segmen tambah follower edisi kuih raye

    ReplyDelete
  6. ramai suka almond london.

    datang dari segmen sama, so sorry bru nak menjengah. dah follow

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum.. sy dtg nk mkn kuih raye.. hehe.. sory lmbt dtg.. almond london pon sedap.. btw, sy folo kamu tmbh knalan blogger

    ReplyDelete
  8. yuhuu!! iqa dtg terjah cnie :) sowi yep lmbt sampai.
    salam kenal!^^
    ma fav almond london.hehee >.< sebab sy ske mkn coklat n almond. <3
    Selamat hari raya!

    http://zareliqaafiqa.blogspot.com

    ReplyDelete